Miljøtrening inspirert av Skeid

Søndag 30.05 arrangerer Stall Brålykkja i samarbeid med Trøndelag Dølahestlag bruks/miljøtrening. Dette er et lavterskeltilbud og fin mulighet spesielt for unghester å trene seg på noe nytt og har allsidig trening. Fin forberedelse også til ridestevner. Passer for hester alle aldre og av alle raser.


Vi begynner kl. 11:00. Hver ekvipasje får mulighet til å trene seg på en løype på ridebanen vår med forskjellige typer hinder inspirert av Skeid. Dette inkluderer bevegelig hindring, statisk hindring og å gå over ukjent underlag. Løypa kan leies, ris eller tømmekjøres. Når man har gjennomført banen får man også en liten deltakerpakke med rosett, programplan for miljøtrening og noen små overraskelser til ekvipasjen 🙂Påmelding skjer via å sende en epost til Pia (pia1905@gmail.com). For påmeldingen trenger vi navn på deltaker og hest. Pris: 250 kr per ekvipasje. Beløpet vippses til Pia (94484736) ved ankomst på Stall Bålykkja. Påmeldingsfristen er 26.05.

Vi legger ut den foreløpige startlisten 29.05. Alle får en fast tid på løypa for å unngå for mye folk samtidig på banen. Maks antall deltakere er 10.Vi oppfordrer alle til å begrense antall personer pr. ekvipasje, samt å sette seg inn i koronavettreglene til NRYF og NIF.https://represent-rytter.s3-eu-west-1.amazonaws.com/…NB: Vi oppretter en hygienestasjon ute og har en frivillig person som fungerer som smittevernansvarlig ved løypa for å desinfisere utstyret som eventuell berøres av deltakerne.

Pia1905

Leave Comment