Introduksjonskurs i miljøtrening 31.03.2021

Miljøtrening er en fin treningsmåte for alle typer hester. Det gjør dressurarbeid på banen mer gøy og hjelper oss å få tryggere hester på tur og på konkurransebanen. På dette kurset lærer deltakerne om forskjellige typer hinder man kan sette opp i miljøtrening og prøve seg selv på en liten løype med våre 2 rolige dølahester til avslutning. Dette kurset er tilrettelagt for den unge rytteren, som har hesteerfaring fra før. Vi legger opp til erfaringsbasert læring på lekende måte. Minstealderen er 8 år.

Dato: 31.03.2021

Kurset starter kl. 10:00 og varer ca. 3 timer. Vi er mest ute så det er viktig med gode uteklær. Lunsjmat må tas med selv (korona restriksjon.

Pris: 400 kr per deltaker (maks 4 deltakere).

Kursdeltakerne får diplom og en hestepåskeoverraskelse 😊

Økonomisk bindende påmelding sendes til pia1905@gmail.com med opplysninger om:

1) navn på deltaker,

2) alder,

3) erfaring med hest,

Dere er påmeldt når dere har fått en bekreftelse-epost. Alt er under forbehold med hensyn til koronasituasjonen. Det sendes ut faktura etter kurset.

Instruktøren er Pia Otte, som driver Stall Brålykkja. Pia har holdt på med hest i 30 år og har Reitabzeichen V og IV fra Tyskland, godkjent HMS-kurs for ledere (§ 3-5 AMLJ) fra Norsk Hestesenter. Hun er sertifisiert fasiltator i hesterelatert læring ved Equine Connection i Canada i samarbeid med Leading Edge Professional Development i Australia.

Pia1905

Leave Comment