Kurs i hestekommunikasjon og frihetsdressur med Siri Stenberg

Har du lyst til å lære hvordan du kan kommunisere bedre med hesten din på bakken eller under ridning og bygge en bedre relasjon basert på forståelse for hestens atferd? Eller vil du videreutvikle forholdet til hesten din ved å introdusere triks eller andre leker? Da er du velkommen til kurs på Stall Brålykkja!

Hver deltaker får 2×30 minutters undervisning i frihetsdressur, triks eller problemløsning fra bakken eller under rytter.

Vi har gleden til å ha Siri Stenberg fra Hesteakademiet på besøk. Pris for 60 min time er 750 kr. Pluss 80 kr for bruk av anlegget for eksterne deltakere som kommer utenfor Brålykkja.

Påmelding i arrangement på FB. Timeliste legges ut 03.07. Maks antall er 7 deltakere! Vi har fortsatt en ledig plass! Ta kontakt om du vil bli med!

Vi oppfordrer alle til å begrense antall personer pr. ekvipasje, samt å sette seg inn i koronavettreglene til NRYF og NIF.https://www.rytter.no/wp-content/uploads/generelle-koronavettregler.pdfhttps://www.rytter.no/wp-content/uploads/koronavettregler-stevner-1.pdf

Pia1905

Leave Comment