Vi tilbyr erfaringsbaserte øvelser, som hjelper deg og familien din å bli bevisst på hvordan du kommuniserer, og du lærer nye verktøy som kan bedre kommunikasjonen med familien din.

I øvelsene samhandler du og familien din med en hest fra bakken, som vil være din lærer. Dette kalles også hesteassistert læring. Hester er sosiale byttedyr, som betyr at de reagerer sterkt på mennesker, deres følelser og ubevisste kroppssignaler. I motsetning til mennesker svarer hestene alltid direkte og ærlig, som kan hjelpe oss for å bli mer bevisst på oss selv og bedre vår evne til å kommunisere med andre.

Samhandling med hester er en sterk opplevelse og kan hjelpe oss å bli mer tilkoblet med familien vår.

Vi tilbyr forskjellige kursopplegg; fra en engangsøkt som setter i gang bevisstgjøring og refleksjon hos kursdeltakerne til et jevnlig opplegg over en viss tid hvor vi jobber oss gjennom forskjellige mål fra gang til gang. Det overordnede målet er å få sunnere og sterkere relasjoner og utvikle strategier for å kunne møte utfordringer sammen i framtida.

Om du er interessert i en morsom og litt annerledes familieopplevelse, kan du ta kontakt med oss for å få mer informasjon. Dette kan også være en fin gave til bursdagen for en litt annerledes opplevelse.

Vi kjører en introduksjonskampanje nå august/september med redusert pris! 🙂

  • 1.5 timer standard hesteassistert øvelse (1-3 personer) Kampanjepris 795 kr (standard pris 995 kr)
  • 1.5 timer standard hesteassistert øvelse (4-5 personer) Kampanjepris 1495 kr (standard pris 1795 kr)
  • 6 hesteassisterte øvelser over et bestemt tidspunkt (innen 30.04.2022) 695 kr per økt (1-3 personer), 1395 kr per økt (4-5 personer).

Enkel servering for alle tilbudene – kaffe/te og kjeks. Om du ønsker andre tilpassede opplegg – ta kontakt med oss.