Stall Brålykkja og T Grupper tilbyr et unikt terapikonsept for kvinner som vil bli kjent sin kraft og sitt naturlige selv.

I gruppe med andre kvinner vil du komme i kontakt med ditt sunne jeg. Hun som er sterk og sårbar.

En sterk kvinne bruker sine sanser, er leken, nysgjerrig og utholdende. Hun viser omtanke og kjærlighet for seg selv og andre.

Du vil sammen med andre kvinner få mulighet til å lære å temme din indre kritiker, og det som ubevisst holder deg tilbake og ødelegger ditt potensiale. Du vil finne tilbake til dine sterke sider.

Terapigrupper er ikke en ridegruppe, men samhandling og oppgaver der hesten er involvert. Samarbeidet foregår fra bakken.

Du vil bli bedre kjent med deg selv og det gir en unik mulighet for deg å erfare deg selv og kjenne på dine behov. Det gjør at du lærer å lytte til dem og finner motivasjon til å sette grenser. Det vil gi deg støtte og mestring i en stressende utfordrende hverdag med jobb, familie og utfordrende relasjoner.

Vi setter i gang med gruppetimene i uka 35. Gruppetimen varer i 1,5 timer og finner sted en gang i uka over 3 uker på Stall Brålykkja på Byneset. På kurset går vi gjennom forskjellige temaer som kommunikasjon, identitet, ansvar, verdier, selvstøtte, indre uro, følelser, indre styrke. Det skal hjelpe deg å bli mer autentisk og ta ansvar for deg selv.

Oppstart uke 35. Ta kontakt!

Varighet: Gruppetimen varer i 1,5 timer, en gang pr uke over 3 uker.

Sted: Stall Brålykkja på Byneset. Kurset starter i uke 35 og slutter i uke 37.

Pris: Kr 2970: Maks 6 deltakere pr gruppe.

  • Mindfulness øvelser
  • Introduksjon til hester
  • Hesteassistert øvelser og oppgaver i grupper.
  • Debriefing og refleksjon, individuelt og i gruppen.
  • Dagbok for refleksjoner

Vi tilpasser kursmodulene etter gruppens behov.

  • Ved interesse, ta kontakt med T grupper, Hilde Røsand på mobil 92494474 eller hilde@tgrupper.no.Du vil bli kalt inn til en oppstartssamtale i T Grupper sine lokaler i Trondheim sentrum for å bli bedre kjent med deg, dine behov og forventninger til kurset.
Tidspunkt: onsdager 31.08, 07.09,14.09
Kl. 18:00-19:30

Sjekk ut for mer informasjonen videoen vår 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=2QNMltX243o

Hele kursgebyret faktureres på forhånd, med bindende påmelding til hilde@tgrupper.no
Hilde, Lydar og Pia (Fotograf: Maria Myhr)